Rijpeflirtmatches.nl

Wat ons opviel aan Rijpeflirtmatches.nl

 • Eenvoudig en snel contact leggen met mensen uit de buurt
 • Duizenden profielen met foto's
 • Je kan anoniem en gratis rondkijken
 • Chatten gaat eenvoudig en je wordt snel aangesproken
 • Redactie: "Disclaimer: we hadden teveel lol op deze site om echt een geheel objectieve oordeel te kunnen vellen... we vonden er in iedergeval erg leuke dames 😜😎."

 

Naast Rijpeflirtmatchs willen we toch ook even aandacht geven aan onze review van de website Milffindr.nl. Deze site is met name aan te raden als je naar volwassen dating zoekt.


Rijpeflirtmatches.nl Reviews

  Precies wat ik zocht

  Aangezien ik van oudere dames houd vind ik dit een prima site om lekker te chatten. Ik hoefde ook niet zo irritant lang te wachten op mijn eerste bericht als op vergelijkbare sites. Na het aanmaken van een account had ik supersnel mijn eerste bericht binnen. Gewoon rondkijken en foto’s bekijken kan ook maar ik hou toch meer van een gesprek aangaan. Hiervoor kan ik rijpeflirtmatches zeker aanraden!!

  Sterke punten
  Vrijblijvende karakter van de website. Suppersnel eerste bericht

  Zwakke punten
  Geen

  Beetje duur, wel lekker

  Ik breng er veel tijd door en raad de site zeker aan.

  Sterke punten
  Handige en overzichtelijke site waar niet te veel toeters en bellen aan zitten die alleen maar afleiden van hetgeen waar we eigenlijk op de site zitten, sexting! Iedereen is er met hetzelfde doel, waar door ik direct mijn geile berichtjes kan sturen, zonder bang te zijn dat andere leden hier van schrikken en me afwijzen, zoals bij bijvoorbeeld Tinder wel vaak gebeurd.

  Zwakke punten
  Beetje aan de dure kant en ik kan geen andere leden zoeken die bij mij in de buurt wonen.

  Wie niet schiet, altijd mis toch

  Super site en eigenlijk weinig hieraan toe te voegen. Erg leuke meiden en dames (als je begrijpt wat ik bedoel) hahahahhh.

  Sterke punten
  leuke dames

Ga naar Rijpeflirtmatches.nl

Schrijf een review