Erofantasie.nl

Wat ons opviel aan EroFantasie:

 • Veel profielen, in diverse leeftijdcategorien
 • Gratis een profiel aanmaken en mogelijkheid om rond te kijken
 • Anoniem chatten en foto's versturen
 • Redactie: "Het is soms even zoeken, maar er is meer dan genoeg aanbod."

EroFantasie ziet er erg levendig uit vanwege de vele profielen. Contact leggen met leden gaat erg gemakkelijk en je maakt snel een match. Na het aanmaken van een (gratis) account kan je rondkijken om te zien of er wat voor je tussen zit. Zo zit je niet direct vast aan een betaald abonnement.  

Op Erofantasie kan je gemakkelijk chatten, ook anoniem. Foto's gaat gemakkelijk met de ingebouwde tools. Ook blijf je op de hoogte en kunnen leden je een email sturen (als je daar toestemming voor geeft). Zeker een mooie site en voor ieder wat wils.

Wat gebruikers zeggen 

Madelief

"Ik ben op zoek naar een man die mij aan kan! Stuur mij een berichtje..."

Blondje

"Ik ben klaar voor een spannend en stout chatavontuur! ;-)"

Bekijk ook onze laatste review over Milffindr.nl. 1 van de beste sites die we de laatste maanden hebben gereviewed.


Erofantasie.nl Reviews

  Aan het rondkijken

  Fijn dat je niet gelijk hoeft te betalen. Ik neem nog even rustig de tijd om alles goed te bekijken.

  Mooie Mensen

  Ik zocht een site die wat meer te bieden had en toen kwam deze op mijn pad. Wat ik wilde heb ik gevonden, mooie mensen waar je ook een goed gesprek mee kan hebben.

  Sterke punten
  Goede gesprekken

Ga naar Erofantasie.nl

Schrijf een review